lunes, 8 de junio de 2009

RAID BOMBERS


N'Eddy, organitzador des Raid a s'entrega de premis

Es 1er. Raid de Bombers de Mallorca ha estat tot un èxit, volem aprofitar aquest espai per agraïr a n'Eddy, en primer lloc que hagi tingut la valentia de tirar endavant amb la idea des Raid, i en segón lloc, fer que ens ho pasasim d'alló més bé participant-hi.

La veritat és que al final de la prova tots els que hi participarem comentavem el mateix: "ha estat molt ben organitzat i hem disfrutat molt amb la prova". Suposam que tots els maldecaps i els nirvis previs al Raid es veren recompensats un cop acabat el mateix, ja que un cop pasat tot es veu recompensada la feina feta amb l'agraiment de la gent.


Foto de familia: organitzadors, col.laboradors i participants.


Desitjam que aquest no hagi estat el primer i el darrer, sino que aquesta bona experiència serveixi per a que es celebrin noves edicions, des d'aqui animar a tota la gent que va estar a punt d'apuntar-se i no ho va fer, ja que per a tots noltros fou una molt bona experiència a la qual quedarem novament convidats.

També aprofitar per agraïr a tota les persones que varen fer posible el desenvolupament des Raid, desde la gent que estava en els punts de control, pasant per els col·laboradors en el tema d'avituallamnets, i acabant amb el servei de Bombers de Mallorca, que en tot moment estaren donant suport a l'organització tant en el tema logístic (cordes, cotxes, etc...) com en el tema com en el tema burocratic. I com no reiterar l'agraïment a n'Eddy principal impulsor i organitzador de la prova, ja que sense la seva empenta e iniciativa no s'hagués duit a terme.
Per acabar unes fotos de tots els equips participants, esperant que en el pròxim Raid s'incrementi el nombre d'equips:















7 Classificats: "Ara venim": Tofol Lopez, Tomeu Munar i Jaume Perello










6 Classificats, "Bombers Arta": Rafel Monserrat, Benet nicolau i Llorenç Riera















5 Classificats. "Raixa": Sacha de Ignacio, Beatriz Viñes i Marian.











3 Classificats. "Copa, liga i Champions": Roberto Coll, Abel Canovas i Miquel Mesquida.

















4 Classificats. "Team Jacksons":Miquel Rossello,Ramon Molio i Andreu Amer.












2 Classificats. "Tira tira": Miquel Rigo, Toni J. Sosa i Tomas Mut.



1 Classificats, "Torn A": Julio Rebollo, M. Enseñat i Pep Vidal.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Intercalar fotos i texte es una puta merda, a mes a nes final es coloca tot com li surt des collons. Per a mes inri sa ortografia fa tambe el que li surt des collons. He estat una bona estoneta per intentar quadrar-ho tot i ha sortit aquest xurro, tambe per pujar ses fotos esta la ostia, jo mi cac. Si algu sap com fer-ho millor que m´ho digui plis.
A TXUPAR-LA...